FRI FRAKT
- EXPRESSFRAKT
 
FAKTURA 
- BETALA I EGEN TAKT

INFO@ENKLABLOMMOR.SE

 
 

Information angående dataskydd för alla medlemmar hos Enkla Blommor

Enkla Blommor hanterar personuppgifter om dig som kund hos Enkla Blommor. Vi vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi använder endast dina uppgifter i samband med ditt medlemskap. Vi säljer aldrig vidare dina personuppgifter till andra företag och har heller aldrig gjort. Du kan läsa mer om dina rättigheter och på vilket sätt vi hanterar dina personuppgifter.

Dessa personuppgifter lagras och används av Enkla Blommor

De personuppgifter vi har om dig kommer i första hand från dig själv när du blivit medlem. De personuppgifter vi har är endast dina kontaktuppgifter, dvs. ditt namn, adress, telefonnummer och din e-mail.

Så här lagrar och använder vi personuppgifter

Enkla Blommor använder dina personuppgifter för att skicka dig bra erbjudanden och även tips/reklam avseende våra produkter. Vi använder endast informationen i samband med ditt medlemskap hos Enkla Blommor.

Lagar och hur vi använder vi dina personuppgifter

När du godkänner ditt medlemskap hos Enkla Blommor och godtar de villkor som gäller har vi ingått ett avtal som innebär att vi får använda dina personuppgifter i syfte att hantera ditt medlemskap och informera dig om våra erbjudanden och produkter. Via ditt medlemskap har du då godkänt att dina personuppgifter används för bl.a. direkt marknadsföring av våra produkter. Du kan när som helst begära utträde som medlem hos Enkla Blommor eller att avstå från att få bra erbjudanden och marknadsföring av våra produkter.   

Vem hanterar mer dina personuppgifter?

Det är endast Enkla Blommor som har tillgång till dina personuppgifter och vi säljer/sprider inte informationen vidare till andra företag eller andra hemsidor. 

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter? 

Vi lagrar dina personuppgifter så länge som du vill vara medlem hos Enkla Blommor. Väljer du att säga upp ditt medlemskap så raderas era uppgifter med en gång.    

Dina rättigheter:

- Du kan alltid tacka nej till att få ytterligare information eller marknadsföring avseende våra produkter.

- Du kan begära ett s.k. registerutdrag med vilka uppgifter vi har om dig. Vi är också skyldiga att svara på frågor om bland annat varför vi använder personuppgifterna,

- Skulle dina uppgifter vara fel så kan vi på begäran rätta uppgifterna.

- Vi raderar alltid dina uppgifter om du ber om det.

- Vill du begränsa vilka uppgifter som vi har om dig – så kan du alltid begära det.

- I vissa fall har du rätt att få ut de personuppgifter vi har sparat om dig. I sådana fall kan du ha rätt att överföra dessa uppgifter till annat företag.

- I vissa fall kan du ha rätt att invända mot att vi behandlar dina personuppgifter i samband med direktmarknadsföring och s.k. profilering.

Kontakta Enkla Blommor:

Om du vill ha ytterligare information om vår hantering av personuppgifter eller om du vill utnyttja någon av de rättigheter som beskrivits ovan kan du skriva till oss på följande e-mailadress:

info@enklablommor.se

Adress:

Enkla Blommor

Emil Påls väg 12

21851 Klagshamn

För klagomål och för vår hantering av personuppgifter kan du även vända dig till Datainspektionen (www.datainspektionen.se).