FRI FRAKT
- EXPRESSFRAKT
 
FAKTURA 
- BETALA I EGEN TAKT

INFO@ENKLABLOMMOR.SE

 
 

EKOLOGISKT CERTIFIKAT FÖR EKOLOGISKA FRÖER

ekologiska fröer, frön, köpa frön, så frön, odla frön, frö, seeds, fröer, ekologisk, ekologiskt, ekologiska produkter

EKOLOGISK CERTIFIERING - ENKLA BLOMMOR
Hs-certifiering
Enkla Blommor - Frön, fröer, ekologiska fröer, frö, så frön, köpa frön


certifiering, frön för ekologisk odling, ekologiskt, ekologiska produkter, köpa frön.

Enkla Blommor har 30 olika ekologiska fröer i sortimentet. Företaget är certifierat av HS Cerifiering. Alla företag som själva paketerar ekologiska frön (utsäde) måste var kontrollerade av ett godkänt kontrollorgan för ekologisk paketering av ekologiskt utsäde. Det innebär att Enkla Blommor kontrolleras med jämna mellanrum så att packning av ekologiska fröer görs enligt regelverket som finns för detta område. 


En ekologisk certifiering för ekologisk produktion, enligt EUs ekologiska regler innebär att man kan sälja produkterna som ekologiska. Det innebär också att man kan märka varumärkets produkter med EUs logotyp (ett grönt märke med vita stjärnor).

Alla frön som säljs som ekologiska hos Enkla Blommor, levereras från frögrossister som är godkända och kontrollerade av ett ekologiskt organ, så att hanteringen av frön sker enligt regelverket. Alla led måste kunnas spåras och alla ska vara godkända för samma typ av verksamhet, i detta fall för ekologisk produktion. Så att du som konsument ska känna tryggheten med att du får en godkänd ekologisk vara. 

Ekologiska fröer
Ekologiska fröer är fria från kemikalier, besprutningsmedel och andra gifter. Att odla ekologiskt redan från starten är en hållbar utveckling både för oss själva, för våra barn och för jordens framtid.